Error message

• Warning: include(): Unable to allocate memory for pool. in theme_render_template() (line 1526 of /var/www/html/includes/theme.inc).
  • Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in _registry_check_code() (line 3478 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).

स्तनपान कक्ष उद्घाटन तथा हरितालिकाको सुचना

सूचना । सूचना ।। सूचना ।।।
हिन्दू महिलाहरुको महान चाड हरितालिका तिज २०७५ को अवसरमा यस नारायण नगरपालिकाको आयोजनामा मिति २०७५ भाद्र २५ गतेका दिन स्तनपान कक्ष उद्घाटनका  साथै तिज विशेष कार्यक्रमको दर खाने कार्यक्रम  रहेकोले यस नारायण नगरबासी सम्पूर्ण महिला दिदीबहिनीहरुलाई तपशिलको मिति स्थान र समयमा उपस्थितिको लागि जानकारीको लागि अनुरोध छ ।
तपशिल
मितिः २०७५/५/२५ गते